Med vin i handen

DSC_7867

Jag har ingen aning om vad detta är för blomma men den doftar ljuvligt
Jag har ingen aning om vad detta är för blomma men den doftar ljuvligt

DSC_7876 DSC_7881 DSC_7886 DSC_7889 DSC_7895

Så var det fredag igen och för första gången på länge så känns det verkligen som fredag. Det är ju så nu när jag är sjukskriven att jag missar lite av fredagskänslan vilket är ganska förstående. Idag har jag dock varit på jobbet och kom hem senare än räknat, som vanligt, pga. tågstrul. Så ja nog känns det allt lite extra som fredag idag.
Jag har hällt upp ett glas vitt vin för jag har kommit på att vitt vin förvärrar inte värken på samma sätt som rött vin gör och håller fredag! Jag har ett extra rosa behov idag så det är med glädje jag tittar på mitt hem och ser rosa, rosa blommor, rosa kuddar, rosa plädar, rosa kalklitirvägg rosa Rosa ROSA! Ja det är kanske lite konstigt att behöva en färg men färg gör mig glad, färgval kan förklara min sinnesstämning och rosa ja rosa är bara en sån färg som alltid funkar. Nu när jag tänker på det så när jag mått som sämst i mitt liv så har jag inte haft rosa runt mig hmm undras om det kan vara något sammanband. Jag vet ju att man kan färgspås för det har jag blivit förr men då fick jag reda på att jag behöver mer blått i mitt liv för att få balans. Hmm kanske borde be Eva färgspå mig igen. Lite kul är det allt.

Men fredag alltså och jag har klarat av att vara på jobbet utan att få ångest, inte dåligt alls. Lite popcorn och CSI på detta så kan det kvalificera sig som en perfekt fredag.

1 kommentar

  1. Härlig känsla och håll kvar den tycker jag. Älskar blommornas ljusa färger, limegrönt, rosa, vitt. Ja det är nog favoritfärgerna för mig. Eller några av dom. 🙂 Varför välja liksom.
    Kramar och ha en fortsatt skön helg,
    L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.