Jobbefrukost

(null)

(null)
Idag ska jag till jobbet. Det känns konstigt att jag ska dit utan att jobba men det är doktorns order och chefens önskemål. Att ha kontakt med sin arbetsplats under en sjukskrivning är tydligen jätteviktigt. Undras om det är kollegorna eller själva arbetsplatsen som är viktig.
För att överhuvudtaget ha något tålamod kvar att vara trevlig och ork att le så valde jag en stadig frukost. Chiapudding på krämig kokosmjölk. Det får mig alltid att tänka på Timon & Pumba – slemmigt men mättande. Idag hade jag även lite koksflingor och frusna hallon vilket gjorde att det var kallt att äta och med liten mer att tugga på och inte fullt lika slemmigt. Chiapudding är perfekt frukost för mig som inte har så stora krav på frukosten och inte så mycket tid till frukosten. Vad äter ni till frukost när ni ska iväg till jobb?

4 kommentarer

  1. Är nog kollegerna som är viktigast 😉 Den sociala biten är superviktig. Det känner jag som går hemma. Men nu har jag fixat till det rätt bra trots allt. gym..
    Till frukost äter jag helst en smoothie på naturell kvarg frysta bär en pytteskvätt grädde och vatten. Grädden är för att det inte ska vara alltför surt åt mig 😉
    Kram Maria

  2. Jag äter ju inte frukost innan jobbet, utan på jobbet. En gammal vana sedan många år som funkar på mitt kontor. Antingen har jag med mig turkisk youghurt, ett kokt ägg eller någon slags Low carb-macka, eller en chiapudding! Jag gör den med mandelmjölk och vaniljpulver, brukar tina lite blåbär att hälla på.

  3. Efter träning äter jag gröt, andra morgnar turkisk yoghurt med nötter eller müsli. Och te och äppelmust. Om träningspasset varit extra jobbigt (8 ggr av 10) kan det bli en leverpastejsmörgås också.

  4. Tror oxå att det är viktigt att hälsa på jobbet då och då, det känner jag att det är även nu när jag är mammaledig. Så jag sticker inom där någon gång då och då för att uppdatera mig om vad som händer och för att berätta om vad som händer med mig.

    Till frukost blir det antingen havregrynsgröt eller havregurt med nötter, frukt och bär super gott! Bästa lördagen till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.