Mer råååååsa åt världen!

Nu när hela vårt vardagsrum är grått och vitt så känner jag att jag behöver en accentfärg i rummet. Det blir liksom lite väl mycket vitt för min smak. Nu när vi fortfarande har julkuddarna och julfiltarna kvar så går det ju bra men sen ja sen vill jag inte ha ner de gråa filtarna och kuddarna igen. Så idag har jag googlat runt lite för att hitta något som jag vill ha. Ja det var ju inte så svårt direkt men jag ville inte betala 3 500 kr st för en pläd när jag behöver två plädar, där går lätt gränsen kan jag ju säga. Haha

RosaAllting började egentligen med att jag såg i en loppisgrupp på FB att någon sålde två ZBH-löpare löjligt billigt. Jag har tittat så många gånger på de löparna men tänkt att tja rosa löpare passar ju inte in någonstans i mitt hem så jag har inte köpt de. Men nu ja nu slog jag till och bestämde mig för att rosa passar bra i vardagsrummet till kopparlamporna.
sen bloggade Lotta om en otroligt vacker lampa som jag blev helt kär i, den bara ska jag ha! Den kommer ju passa kanon i fönstret i vardagsrummet eftersom jag redan har kopparlampor från Ilva över vardagsrumsbordet.
Ja det kommer blir kanonbra med rosa i vardagsrummet. Nu ska jag bara bestämma vilka kuddfodral jag ska beställa av Jenny som har börjat sälja ZBH. Vilka tycker ni är snyggast?

Lampan hittar ni här
Lampan kommer ni snart även hitta här
Pläden hittar ni här
Kuddarna hittar ni i ZBH:s vårkatalog

6 kommentarer

  1. Ursnyggt, men hur jag än testar vill den färgen inte passa i mitt vardagsrum. Tror på gult i år, men det kan mycket väl bli ett nytt försök med rosa. Jag gillar verkligen kombon med grått och rosa.

    • Ja just kombon grått och rosa gillar jag, väldigt mycket. Jag känner som dig fast om gult. Jag gillar gult men gult för mig är liksom bara påsk. Jag tycker väldigt mycket om kombon grönt och gult, det är så klorofylligt men hemma hos mig blir det bara konstigt.

  2. Jag har också ett grått och vitt vardagsrum och haft lite mörkblått innan men nu blev det mer turkost och en aning rosa till våren istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.