TV-spel hela veckan lång

Vilket antiklimax det blev igår då. Full mundering på och jag var laddad till tusen men inte var min PT där inte. Så där satt jag i träningskläder och småsurade till Så Det Ska Låta.
Jag har startat en 6 veckors utmaning på den allra bästa TV-spelskonsolen jag någonsin varit i närheten av. Wii! Kärleken köpte ett träningsprogram till mig för ungefär 1000 år sedan men det har jag givetvis aldrig använt men så fick jag ett ryck igår. Yoga i all ära men jag vill göra något annat också, inte istället utan också. Så nu har jag en personlig PT som säger till mig vad jag ska göra, hur jag ska göra det och när jag gör fel. Alltså när TV-spel är så här så är jag en stor förespråkare för TV-spel. Jag hittar inte tiden att gå till gymmet eftersom gymmet jag vill gå till här i Höör stänger kl 20. Dessutom så är det galet smidigt att träna i hemma eftersom tiden blir begränsad bara precis till träningen och ingen hitochdit-tid.
Den här 6 veckors utmaningen går ut på att jag ska träna 4 ggr/vecka och jag måste göra det som PT:n säger åt mig att göra. Jag startade utmaningen i förrgår och tja det var ju just där som det gick fel eller fel och fel jag kunde ju tänkte lite bättre. Jag var tvungen att boka in de 4 dagarna som jag ska träna för man ska liksom förbinda sig att träna samma dagar varje vecka. Jag bokade in att jag skulle träna tisdag, onsdag, torsdag och söndag varje vecka. Fast jag kunde ju givetvis inte hålla mig, kändes lite tomt att starta en utmaning utan att träna så jag tränade mina 20 minuter i förrgår (ja mer än så är det inte för en fullständig träning och ja jag var tvungen att duscha efteråt för det tar) och då var det ju lördag, inte söndag. Så igår hoppade jag i mina nya träningskläder som Kärleken har köpt till mig och visste att gympaskorna också behövdes, taggad till tusen var jag. Igång med Wii:et, fram med gummibandet, balanceboard och grunkansomskasittapåhögerlåret och sen klickade jag glatt på min lilla avatar som givetvis också har rosa och svarta träningskläder, dessutom är hon ashäftig och har solgalsögon när hon tränar där i Karibien. Då säger väl den där förbenade PT:n till mig att jag tränade i lördags så jag fick inte lov att träna igår. Men what? Många sura miner och fula mumlande ord men det var ju bara att acceptera. Jag har ju gått in i den här utmaningen och ska då följa reglerna. Men vilket antiklimax.
51i473Jig2L

Något var jag ju tvungen att göra när jag var så taggad så jag körde lite step i trappan. Shit va det var jobbigt! Jag hade helt glömt hur tungt det var och hur kul det är. Jag kom på mig med att sakna den där tiden då jag och Johanna mer eller mindre bodde på gymmet. Så himla bra jag mådde då, så himla stark jag var då, så himla kaxig jag var då för att jag gjorde armhävningar på knytnävarna. Jag var fortfarande väldigt rund då men shit vad vältränad jag var. Det var kul det! Vi tränade 6 dagar i veckan men var på gymmet 7 dagar i veckan, vi hängde där på lördagarna för vi solade och bastade och planerade utgången på kvällen. Hur normalt är det? Kul hade vi och kände alla gjorde vi. Fatta att vi körde dubbelpass också. Bästa passet var Magnus BT (Body Toning) som då var det tyngsta passet man kunde gå (inte riktigt som dagens BT-pass). Det passet saknar jag, ja Magnus träningskläder saknar jag definitivt för ack va roliga de var. Jag kommer ALDRIG glömma den där tighta tröjan med midsommarstänger på eller de gråa cykelbrallorna med snörning på ett tja ganska centrerat område. Hahaha Ja jösse va skoj vi hade! 

Idag blir det inte heller någon träning men imorgon är det dags för nästa pass med PT:n. Det ska bli kul att se vad det ger mig efter sex veckor. Hjälper ni mig? Hejar ni på mig? Det är ju så att det finns ingen som har så mycket ursäkter som en tjockis, sorgligt men sant.

10 kommentarer

 1. Vilket bra program. Men surt att du inte fick tärna. Borde finnas en extra funktion där man kan lägga in extrapass. Ja ja….

  Ska kolla upp det där. Mitt Wii ligger och samlar damm men det ska dammas av snart 🙂

  Kör så det ryker!

 2. Kan dags att koppla in mitt wii igen. Det har ingen riktigt bra plats vid tvn nu men förut var jag superduktig och körde wii fit en hel del. Men det där ser mer avancerat ut

 3. Underbart, Jag förstår dig precis! I lördags svängde jag mer 10min innan stängningsdags för att hyrköpa en crosstrainer! Perfekt! Jag fick med den hem på en gång, dom hjälpte mig att lasta in den i bilen och sen fixade sambon in den i huset. Sen var det bara att montera den… Hmm och där tog det stopp… jag kom en bit på vägen men sen gick det bara inte. Något var fel, “röret” var för grovt!!

  Så det blev ingen crosstrainer i i lördags och inget i söndags.. antiklimax!
  Men kanske ikväll, för dom var precis här och kollade maskinen och konstaterade att det var för tjockt med färg på röret:) Så förhoppningsvis komne han tillbaks inom en timme med ett nytt “rör” som passar. Så då minsann då är det full fart!
  Heja oss!

  • Crosstrainern? Är du inte klok människa den är ju helt livsfarlig! Stod på en sån 5 minuter en gång och sen kunde jag inte stå på benen på 20 minuter. Djävulens maskin! Haha

   Heja oss!

 4. Vi äger inte ett enda dator-/TVspel. Håller dem borta så länge inte barnen börjar böna och be.

  Och du, ursäkter har vi alla mellan varven, i alla fall vi som inte är supertränare. Huvudsaken är att den goda sidan vinner större delen av tiden :).

  Kram!

  • Gud så skönt! Ja jag gillar mitt Wii men har klarat mig hela mitt liv utan tv-spel så det är inget måste på nåt sätt. Värre är det för Datornörden som fick sitt första tv-spel som väldigt liten gosse, undrar om inte det var i en nedärvd gen från fadern. Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.