Miljövänligt alternativ

När jag rengör mitt ansikte så använder jag minst två bomullspads vid varje rengöring. Det är inte direkt ett miljövänligt alternativ. Jag har länge tänkt att det borde finnas något bättre.

Min grymma systerdotter har hört vad jag har sagt och poff så fixade hon ett miljövänligt alternativ till bomullspads. Är hon inte grym? Rebecka, min systerdotter, har virkat pads och en korg att förvara dom i. Genialiskt!

Nu behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag använder pads. Dessa padsen är helt fantastiska. Givetvis i första hand för att dom är miljövänliga men också för att det känns som att dom rengör huden djupare än bomullspads. Dessutom kan jag använda padsen tills dom trillar isär, det är bara att tvätta dom när jag har använt dom. Älskar’t!

Sen måste jag slå ett slag för Clarins rengöringsprodukter. Så sköna och så bra. Jag testa dom på vinst och förlust, hade inte testat särskilt mycket Clarins tidigare. Så himla smidigt att bara ha tre produkter som behövs för att få en daglig fullständig rengöring. Sen kan man så klart lägga till hur många produkter till som helst, mask, ögonkräm, peeling osv.

Så mitt förslag till er alla – använd ett miljövänligt alternativ!
Ber ni fint så kanske Rebecka kan sälja några till er, att virka är hennes hobby och hennes stund till återhämtning. Lägg ett mail till mig på emschen @ emschen.se om ni vilja köpa så ska jag förmedla det till Rebecka.

19 kommentarer

 1. Wow, de ser väldigt proffsiga ut, korgen och allt!!
  Jag använder också Clarins – de funkar bra för min hud och jag älskar dofterna på produkterna, vilket också känns viktigt för mig.

  • Och dom är så jämna! Fast jag är ju kanske inte den bästa att bedöma sånt eftersom den enda gången jag virkat så blev duken en skål. Hahaha
   Jag gillar verkligen Clarins, känns milda men ändå rengör dom bra.

   Aha, kul med fart oavsett om det är på land eller vatten.

  • Eller hur!
   Syrran gör såna av gamla frottéhanddukar, också jättesmart och miljövänligt.
   Min systerdotter är grym på att virka!

 2. Då testar jag igen 🙂
  Så proffsigt det ser ut, korgen och allt! Verkligen snyggt!
  Använder också Clarins och tycker att de produkterna funkar jättebra för min hy. Gillar också att de luktar gott, det är viktigt för mig.

  Som svar på din fråga om ribb så är det som en större gummibåt som åker väldigt fort 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.