Besök av Jack Frost

Vi hade visst fått besök av Jack Frost imorse. Han hade gjort så att världen glittrade vackert. Eftersom världen gnistrade var jag ju bara tvungen att kasta på mig kläder och hugga tag i kameran och ge mig ut.

Jag tycker det ser ut som att Jack Frost far runt med ett sockerkar. Haha

Det är något speciellt med den första frosten. Som om den bär med sig ett budskap om varma sjalar, tjocka tröjor och raggisar. Har jag sagt att jag älskar den första frosten lika mycket som jag älskar den första varma vårdagen?

Kan man bli annat än lycklig när man får besök av Jack Frost för första gången på hösten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.