Min första fototävling

Efter mycket tjat från min lilla mor och min kärlek så har jag nu, tack vare min fina Jenny-Penny, skickat mitt första bidrag till en fototävling. I.o.f.s bara en fotoutmaning på Facebook så det kan kanske inte räknas som en tävling, vet inte ens om man vinner något men men för första gången har jag iaf skickat iväg en bild.

20120404-174939.jpg
Detta är bilden jag tävlar med och det är inte jag som har valt en bild med konstigt filter utan det var så att man var tvungen att välja ett “sommar”-filter.
Bilden som den ska se ut.

Kul att jag faktiskt har skickat iväg en bild. Det där dörrhandtaget sitter kanske verkligen på rätt dörr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.