Minikräftskiva

Jag slängde ihop en minikräftskiva igår, inget avancerat eller tillkrånglat. Minikräftskiva Minikräftskiva

Jag sökte på nätet och jag fann, en ostpaj som man fixar på två röda sekunder och som är god.

2 ägg
200 gram philadelphia ost
2 dl riven ost, lagrad prästost eller Västerbottenost
peppar
egentligen skulle det vara 1 rågad msk dill också men det glömde jag köpa hem

Grädda i 180 grader i ca 10-15 minuter om man har så små formar som mig annars i ca 25 minuter. Men var försiktig för de bränns väldigt snabbt. Min blev inte bända men de var fasligt nära att bli det.

Jag serverade pajerna med rom, rödlök och gräddfil.

Minikräftskiva

Sen mumsade och mumsade vi tills faten var tomma och tallrikarna var fyllda av kräftskal. Så galet gott!
Minikräftskiva

Till efterrätt hade jag och Alfred gjort blå pannacotta, Alfred älskar pannacotta och hushållsfärg är kul att leka med! Mor hade med sig en burk med hallon så det fick bli lite rårörd hallonsylt till pannacottan. Nomnomnom
Minikräftskiva

När kvällen var över var vi alla trötta, vi somnade snabbt och hade inte bara magarna fyllda med mat utan även våra hjärtan fyllda med tacksamhet.

Jag är tacksam för att vi fick till en kräftskiva även om det bara var en minikräftskiva! Jag är tacksam för att jag kunde äta kräftor utan att må dåligt, det är första gången har kunnat göra det sedan jag fick psoriasis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.