När det bara inte går

Idag har det varit julskyltning här i vår lilla by. Tyvärr så var vi inte där. Det gick liksom bara inte att göra allt.
Den sista tiden har jag haft sådan hemsk värk i mina händer och handleder igen så tja inget är riktigt lika kul som det brukar vara. Fast när jag gnäller som mest så tänker jag på Nicole och sen tänker jag att nä nu ska jag banne mig inte gnälla mer. Då gör jag dumma saker, dumma saker som att gå loss på en halv gran med en sekatör. Inte smartaste grejen när man liksom redan har ont i händerna. Andra dumma saker jag kan få för mig att göra är att hjälpa Kärleken med grejer som innebär att jag måste hålla hårt och tight t.ex. dra kablar och sätta upp ett draperi. Inte heller det smartaste jag gjort. Men gnälla det ska jag banne mig inte göra för jag har det rätt bra ändå och det är jag som styr mitt liv inte värken. Fast att gå på julskyltningen och låtsas ha tålamod, ja där gick gränsen. Vill ni se bilder från Höörs julskyltning kan ni titta in hos Lingon.

Sen kan det ju vara så att jag hellre ville vara hemma eftersom jag har blivit med ny dator, alltid lika skoj. Ja givetvis är det fortfarande en Mac, det finns inget annat alternativ för mig. En MacBook Pro 13 tums blev det. En något större dator, en något tyngre dator, en något bättre dator och tja en något roligare dator. Ja sen var det visst viktigt att den gick och öppna också sa Kärleken. haha

Och dessutom så har jag tagit hem testversionen av Lightroom, ni vet man kan få testa i 30 dagar. Det känns som en väldigt väldigt dum grej att ta hem för nu är jag helt fast och kommer definitivt vilja fortsätta med detta härliga lilla program.

DSC_9775

DSC_9776

DSC_9777

Nu är klockan midnatt och jag borde sovit för länge sen. Jag hoppas att ni sover gott och inte är nattrumlare som mig.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.