När det går troll i tillvaron

Alltså vad som har hänt de här två dagarna vet jag bara inte men nog har det gått troll i allt jag har tagit mig för. Slog in fel kod till visakortet oh ja 3 gånger, tappade ord idag på kursen, försov mig imorse, satte mig på en trasig stol på Jensens igår, flyget blev försenat, taxin blev avbokad istället för ombokad, bilolycka på vägen hem så taxin fick köra småvägar och jag lyckades inte ladda upp ett enda blogginlägg för det ville helt enkelt inte laddas upp. Gaaaaahhhh Frustrationen är på topp skulle man kunna säga.
Här kommer sånt jag tänkt visa er tidigare som ni nu får när jag är på skånsk mark igen. Men ja jag hade väldigt trevligt i Stockholm.

20140508-220715.jpg

20140508-220726.jpg

20140508-220738.jpg

En liten rolig tramsig video från hotellrummet. Tja det är ju sådan jag är så varför ska jag be om ursäkt för det. Livet är gjort för att gråta och skratta och gudarna ska veta att jag har gråtit mycket genom mitt liv så då ska det uppvägas med mer skratt för kommande tårar.
Det här är jag, tramisg eller ej!

3 kommentarer

 1. Men åhh vad härligt att höra din röst, det kompletterar min bild av dug ännu mer och din guidning av rummet får mig bara att inse att vi skulle trivas bra ihop, samma humor liksom.

  Kram kram

  • Hahaha enligt de som känner mig så låter jag inte alls så där, jag har ju en tendens att ändra min dialekt/röst utifrån vem jag pratar med och var jag är helt omedvetet.
   Jag tror också att vi skulle trivas bra ihop!

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.