När du har två vägar att gå

DSC_7394 DSC_7397

Antingen kunde jag fortsätta vara lika tjurig och sur som i morse eller så kunde jag helt enkelt acceptera att jag inte styr över Skånetrafiken hur gärna jag än vill. Jag kom ju till smärtrehaben även om jag ännu en gång missade det mesta av vad psykologen hade att säga, retar ihjäl mig på att jag missar det jag tycker är bäst. Jag fick åka taxi hem och ja jag får ju erkänna att det var skönt att slippa sitta på tåg och buss men framförallt slippa gå hem i regn. Det är ju inte så att det är billigare att åka med sjukresa men det gör förhoppningsvis att jag kommer må lite bättre och inte ha så galet ont. Jag får ju mer tid här hemma då, mer tid att vila och ta igen mig.DSC_7405 DSC_7409 

Ikväll var det mediyoga, missade det förra onsdagen för jag orkade helt enkelt inte gå dit. Idag gjorde jag det och gudars va skönt det var. Jag hade glömt exakt hur skönt det är med mediyoga, har ni inte testat det så gör det! Som en välbehövlig massage och en god natts sömn kombinerat med en fika med en bästa kompis typ så tjänst det i själ och kropp när jag kommer därifrån. Härligt!

 Nu blåser vinden utanför och regnet piskar mot fönstren, CSI-avsnittet är slut och Kärleken snarkar i soffan, det är dags för denna dagen att få ett slut. Som Christer Björkman en gång sjöng,
imorgon är en annan dag.

1 kommentar

  1. Ja, man kontrollerar mycket med tanken, men det är ju typiskt att det är det du tycker är bäst som du missar.
    Härligt att yogan var bra! 🙂 Jag har också tränat ikväll. Det är så skönt efteråt!
    Många kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.