När glädjen återfinns

DSC_8653
Ja det har ju varit ett fasligt gnällande på mig nu ett tag på bloggen. Jag hoppas att ni har överseende med det, jag ska bättra mig.
Jag var hos dr i förrgår så nu är det iaf på utredning med min värk, alltid något.

Efter all denna tråkiga tid då jag inte har haft varken ork eller lust för något så har jag nu så smått hittat glädjen igen. Givetvis är det min go’a vän Nikon som väckt glädjen till liv. Tänk vad jag gillar att fotografera. Jag som fram tills 4 år sedan hävdade att jag inte hade någon kreativ ådra i mig. Alla är bra på något det gäller bara att prova sig fram och hitta det som gör en glad.
DSC_8579 DSC_8661

DSC_8574Jag gillar denna söndertrampade och ruttna äppelskrutt. Den är vacker på något sätt. Det är nog melankolin i mig igen som talar. 

DSC_8564

DSC_8584

DSC_8665

DSC_8672Åh vad jag gillar denna årstiden! Ljuset är fantastiskt och alla vackra blommor har blivit som helt nya konstverk i naturen.
Älskar’t!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.