När hösten kom, på riktigt

Det är färger överallt, det är krispig luft, det är härligt ljus och nu är det även ösregn. Jag skulle gå från jobbet men eftersom jag hade glömt simfötterna och baddräkten hemma så bestämde jag mig för att ta bussen. Det regnade så mycket att det var meningslöst med paraply och stackars Jenny har lyckats packat ner sitt paraply i flyttkartongen så hon tyckte absolut att bussen var ett bra alternativ. Vi var också rörande överens om att det är ett väldigt mysigt väder, om man ligger hemma i soffan under filten med en kopp te i handen.

20131009-172712.jpg
Vi har fått 14 nya kollegor på jobb. Gud va jobbigt med så många på en gång, är kommentarerna på andra avdelningar. Faktum är att det inte alls är jobbigt utan bara riktigt roligt! Vilka härliga nya kollegor jag har fått! Det lilla energiknippet som alltid ler och aldrig kan sitta stilla. Den jultokiga (jadå lika jultokig som mig) som sjunger varje dag när hon kommer till jobb. MFF:aren som älskar kivas med BoIS:aren. The Grinch som inte alls uppskattar mina och den jultokigas försök till övertalning om att julen är härlig. Och många fler! Jag skrattar mycket varje dag, det är härligt och gör det lätt att jobba. Det är kul med nya bekantskaper!

20131009-174639.jpg
Tänk va härligt att vi snart kan börja julpynta. Älskar julen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.