När jag ser mig omkring

När ni kommer hem, ser ni er omkring då i ert hem? Ser ni er omkring och tänker, med en djup utandning, jag har ett fint hem. Det gör nämligen jag. Det är något med våren och sommaren som gör att jag älskar mitt hem. Visst har jag stökigt och smutsig ibland (läs – för ofta) men det är ändå mitt hem som jag har inrett för att passa oss både i smak och i syfte.
Jag gillar mitt hem, nä nä jag älskar mitt hem!

DSC_5599 DSC_5605 DSC_5608 DSC_5615 DSC_5616 DSC_5628Sen inser jag att det mest i mitt hem kommer från Lindas fina affär, jag borde nog vara delägare i den med tanke på hur jag fyller mitt hem med saker därifrån. hahaha
När jag hade varit hos Linda idag så handlade jag mat på Lidl (galet bra utbud på svenskt och Eko till en bra peng) och då kunde jag bara inte motstå att köpa pioner. Alltså doften av pioner gör mig helt knottrig och moschimoschi inombords.
Sen råkade jag visst köpa en stamros också, jag slant och råkade kasta den i kundvagnen eller nåt. höhö

Mitt hem är min borg!

6 kommentarer

  • Tack! <3

   Jag har aldrig varit hemmanisse förr men nu är jag det, jag tycker om att bara vara hemma. Det är kul att göra saker men det är inget som är så skönt som att komma hem.

 1. Jag älskar också hemma. Det är ett stort plus tycker jag att trivas hemma. Du har ju hur mycket fint som helst. Kram Anette

  • Ja det måste vara sjukt jobbigt att inte trivas hemma.

   Tack tack! Det mest finns att köpa hos http://www.livinglikemilton.se för det är liksom min favoritaffär som har öppnat butik här i Höör men också på nätet. 🙂 Farligt! haha

   Var inne och hälsa på hos dig, fin blogg du har!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.