Flex flex flex

Det allra bästa med att ha bytt arbetsuppgifter är definitivt att jag nu har flex! Idag är orken verkligen inte på topp, hela jag känns lite sned och seg, så idag nyttjar jag min flex och åker inte in till jobb förrän nu. Hemma åt jag frukost i soffan och kollade jobbmailen i lugn och ro tills jag kände att jag klarade av att ta mig ur zombiebubblan. Det är just detta jag har saknat när jag jobbade i Skatteupplysningen, frihet under ansvar som det heter på Skatteverkska. Friheten att kunna styra min dag, friheten att kunna lyssna på min kropp, friheten att att göra ett bra jobb. Flex är fantastiskt att ha!

20140519-085413-32053425.jpg

20140519-085413-32053085.jpg
Måste bara visa två av mina pelargoner. Jag, ja jag-vänjer-mina-blommor-vid-ökenklimat-så-de-är-glada-om-de-får-vatten-var-tredje-vecka-jag. Har lyckats få två pelargoner att ge blommor på sticklingar. Det är jag banne mig stolt över!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.