När man sover gott

Inte en gång utan två gånger lyckades jag försova mig idag. Det är nästa guldstjärna på det. Eftersom vår lille huligan tyckte det var en god idé att sova i mamma och pappas säng och vår lille marodör tyckte det var en alldeles lysande idé att säg go’morron mamma kvart i tre inatt så var vi något möra imorse. Därmed blev det en snabb morgon på 25 minuter inkl. barnens yoggiätande som andra dagar lätt kan ta 20 minuter. Vi jobbar bäst under press helt enkelt. Sisådär 6-7 mil senare visade det sig att Ö-tågen minsann är snudd på lika sköna som sängen där hemma. Jodåsåatt jag sov som en stock när tåget nådde Malmö. Av någon anledning vaknade jag, insåg var tåget var, trängde mig förbi de som gick in i tåget för att slänga mig av tåget. Morgonens andra stresshöjare. Jag tackade min lyckliga stjärna när konduktören blåste i sin vissla och tåget rullade iväg. Hade jag vaknat en minut senare hade jag fått undersöka Hyllie station. Sen dess har dagen runnit iväg för mig. Nu sitter jag på tåget hem men vågar inte somna.

20131118-164958.jpg Bara sluta ögonen en liten stund. ZzZzz

7 kommentarer

 1. Visst är det härligt med små huliganer i sängen. Har också haft några nätter med två i små i mitten och pigg är man ju inte direkt. Rätt skönt att det är så väldigt få måsten just nu

 2. Nja, du hade nog kunnat nöja dig med att undersöka stationen däremellan dvs Triangeln…..men visst är det skönt att sova på tåget (fast bussen är ett strå bättre).

 3. Hello sleepyhead! 🙂
  Såg din kommentar hos mig. Testa att ta på consealern sist av allt. Jag gjorde precis som du men slutade efter att två, oberoende av varandra, makeupartister sa att det skall på allra allra sist. Och det ser tusen gånger bättre ut när man gör det. Promise! Och även där skall man använda pensel. Pensel till allt (också makeupartisternas ord… men du bestämmer givetvis själv..haha). Och sist men inte minst… Foundation skall aldrig synas. Inte ens på 90-talet! haha! Det är ju där det gick helfel liksom. Jag intalar mig själv att om hus och konstverk målas med pensel så blir det säkert bäst även på oss! Måste ju finnas en bra anledning till att penslar är det vanligaste verktyget i dessa sammanhang liksom. Puss o kram

  • Haha ja hur så vi ut på 90-talet egentligen?
   Min husguru Susannah (Trinny & Susannah) har lärt mig att det går lika bra med händerna när man inte är lika perfekt som Trinny. Haha
   Skämt åsido så har jag försökt med pensel sååååå många gånger och ja låt oss säga som så här att jag är ju inte ngn Monet.
   Det där med concealern ska jag dock testa när jag väl använder det.
   Puss på dig snygging

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.