När värken tar över

20130823-104110.jpg

Igår var en dåligblogg-dag. Jag orkade inte besöka er än mindre skriva själv. Det får nog tyvärr vara så ibland tills jag får hjälp med min värk.

Idag är det dock bättre och idag ska jag besöka er alla. Jag tycker ni alla har blivit som vänner, ni vet när man gick i skolan och träffade klasskompisarna varje dag. Vissa hängde man jämt med, andra hängde man ibland med men man pratade alltid med alla. Så tycker jag det känns i Blogglandia, jag förväntar mig att träffa er alla varje dag (läsa era bloggar) men jag kanske inte alltid hänger med er varje dag (kommentera). Det är därför det blir så tomt när jag inte gör det.

Idag är det fredag och sol. Det gör ju vem som helst glad! Om händerna klarar av det så ska jag ha en helg som innebär jordiga fingrar för jag har köpt nya krukor till köket som alla mina färska kryddor ska få bo i. Det må fortfarande vara sommar men jag är inte ute på samma sätt längre så nu får kryddorna flytta in. På sätt och viss så vill jag även att alla andra blommor ska få flytta in för det är mysigt att få rå om hemmet och mysa till det. Fast när alla blommorna flyttar in, ja då är sommaren slut och vantar och jackor har gjort sitt intåg. Inga mer strumplösa fötter i skorna, inga fler middagar i solen. Nä blommorna får nog allt stå kvar lite till där ute!

4 kommentarer

  1. I morgon är en ny dag och hoppas du har mindre värk då. Vad sägs om att ha en liten lek och fotodag någon gång? 🙂
    kramar och trevlig kväll

  2. Nu har jag ju ingen aning om vilken värk du har men själv har jag mellan varven problem med lederna. Men när jag avstår från rött kött blir det mycket bättre. Så i somras bestämde jag mig för att bara äta rött kött vid väl valda tillfällen vilket innebär att jag t ex bara äter lunchrätter med fisk el kyckling och öven hemma lagar annan mat. Visst, köttbullar ich falukorv kan det bli någon gång (är ju trots allt en barnfamilj) men det går förvånansvärt bra.

    Hoppas verkligen att du kan få någon slags hjälp mot det onda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.