När varmt möter kallt

20130821-070955.jpg

20130821-070721.jpg

Nu är det försiktiga dagar. Försiktig så jag inte klär mig för svalt på morgonen för då blir cykelturen otrevlig. Försiktig så jag inte klär mig för varmt för då blir arbetsdagen otrevlig. Så vad tar jag på mig? För svala kläder eller för varma kläder förstås. Haha
Igår var jag alldeles lagom klädd under dagen men som jag frös på kvällen. Idag tja idag har jag nog gjort likadan bara det att nu fryser jag direkt på morgonen. Det kommer rök ur munnen när jag andas! Då är det inte sommar längre! jag har plockat fram mitt duntäcke igen för jag fryser annars. Igår hade jag full mundering (pyjamasbyxor, hoodie och raggisar) på mig och låg nerbäddad under en tjock filt i soffan. Som jag fryser nu.
Vet ni, jag har börjat längta efter julen. Underbara härliga julen men sådan värme och kärlek.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.