Offer för stridiga känslor

Idag har vädret verkligen varit offer för stridiga känslor. Vi vaknade till ljuvligt väder, satt ute och njöt av morgonkaffet. Vi åkte in till Ronneby för att köpa lite som vi glömde igår (och ja vi glömde det idag också) och för att äta glass. Glassen hann vi precis svälja innan regnet svepte in. Tillbaka på campingen var det vackert väder och vi avnjöt precis en kopp kaffe när nästa skur kom, in med allt igen. Lagom på plats inne i förtältet så slutade det regna och solen var tillbaka. Så där höll vädret på hela eftermiddagen och hela kvällen. Öppna, stänga, öppna, stänga jag får krupp på sånt! Kan det inte bara få vara sol och värme en hel dag så jag slipper öppna och stänga fötältet hela tiden?

Vi hann iaf med en tur till lekplatsen också till barnens lycka. Fast jag tror att barnen inte heller tycker att här är jättetoppen för dom är inte sig lika, i vanliga fall hade det varit kaos att lämna en lekplats men här var det mest axelryckningar och sen ett okej. Är det kanske vädret som tar ut sin rätt på oss alla? För mig är det iaf att det är alldeles på tok för mycket scoutlägerkänsla över det här stället. Lite mer campingkänsla och lite mindre skogsmullekänsla hade varit trevligt. Vi brukar alltid vara ute och gå på kvällarna när vi är i väg med husvagnen men inte ens det lockar här. Jag saknar havskänslan, jag saknar det vackra, jag saknar semesterkänslan. Men imorgon blir det en cykeltur som förhoppningsvis piggar upp humöret. Skulle vädret motsätta sig våra planer så far vi iväg och kollar lite extra saker till husvagnen.

Igår fick vi oönskat besök i förtältet. Äckliga lilla räliga och vårtiga djur! Förstår ni vad jag menar med scoutlägerkänsla?

Idag blev det så otroligt verkligt att min lille Vincent inte är så liten längre. Han är en liten grabb med äventyrslusta och med stor önskan om att skapa vänner. Älskade unge!

Jag kan minsann också klättra!

Puckotofflor är bra, lätta att ta av sig, torkar snabbt efter en tur i vattnet men att få sand i dom är ett meck.

Här visar min goding att han inte litar på sin mamma för fem öre. Akta dig, akta dig – ropade han flera gånger och jag svarade att jag hinner ta undan kameran innan du är nere.
Så mycket för den tilliten. Hehe

Imorgon är det lördag och på söndag kommer lille mor och far. Jag tror inte jag har saknat dom så mycket sen jag var liten och var på scoutläger i Skoghus utanför Sösdala.
Men nu blir det film i förtältet med min snarkande Kärlek.
Det är rätt fint det, Kärleken och jag.

4 kommentarer

 1. Varför byter ni inte camping??
  Varför fortsätta lida och minnas veckan med avsky?
  Det finns plats på Landön och det finns säkert plats i K-krona också!

  Urläcker bild på V – han är helt övertygad om att han ska krocka med kameran och dig <3
  Pussa de små och hälsa till den snarkande 😉
  Kraaaam!

  • För att mor och far kommer upp på söndag och ska stanna tills på tisdag. För att vi redan har betalt campingen (något nytt som campingplatser har börjat med). För att jag vägrar ge mig, här måste finnas något trevligt annars borde ju campingen inte ha så många långliggare. 🙂 Skam den som ger sig.

   Envis? Nä inte så farligt. Haha

 2. Har varit på MÅNGA scouter, men aldrig fått in paddor (inte några djurpaddor iallafall) i tältet… 🙂 Inga djur förutom mygg o flugor har jag haft in… Är deg nytt för i år att förskottsbetala? Kan det isåfall ha med vädret att göra, att de är rädda att folk inte ska stanna tiden ut utan flytta runt mer? Hoppas ni hittar saker att göra, och testa en kvällspromenad ändå! Kram

  • Nä jag tror det handlar om att säkra sina pengar så folk inte står där efter semestern och inte kan betala.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.