Ronneby Havscamping

Att vara vid kusten är bland det bästa jag vet men att vara på Ronneby Havscamping är tja inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Campingen är fin och bra om man gillar att vara på en öde ö. Ja här är ju andra på campingen men det är knappt man märker dom. När man väl märker folket här så är det ju trevliga och vänliga människor. Och vackert är här ju fast det är ju inte som Karlskrona, älskade Karlskrona.
Civilisation är också trevligt, har jag hört. Vi kan cykla (ja vi tog ju cyklarna med oss denna gången eftersom vi saknat dom förr) till Torkö och titta på får eller så kan vi cykla i någon timme och kanske stöta på en mack eller ett matöppet. Civilisation är också trevligt, har jag hört.
Men personalen är trevlig här, unga är dom också. Så pass unga att jag undrar om dom ens får lov att vara ute efter klockan 20.00.
Och toaletterna är nyrenoverade, säger dom. Fast bara de som ligger längst bort från oss.

Men vackert är här ju för vi är ju vid havet.

Lycka för storebror är att hitta en lekplats. Olycka för lillebror är att åka ner och landa på huvudet.

Fördelen med en tråkig camping är att man hinner leka med bilderna. Nackdelen med en tråkig camping är att man inte har något roligt att fotografera.

Men vi har ju sol, ibland iaf.

Här hade jag kunnat andats lugn och ro, om det inte hade varit för tångdoften och blötahundardoften. Nu menar jag inte någon havsdoft utan den där hemska tångdoften när tången har legat alldeles alldeles för länge. Blötahundardoften är en rälig doft som jag gärna undviker men här känns den mest överallt då ungefär 99% av gästerna har hund (ja vi är väl de enda som inte har någon hund överhuvudtaget, genomsnitt är väl annars tre hundar per husvagn). Än har vi inte stött på någon badstrand som är just en badstrand men att dom är perfekta för hundbad märks tydligt.

Men vackert är det här i Småland oj förlåt skärgården i Blekingen är vi ju vid.

Ett fantastiskt hus precis längs havskanten. Är det okej att knacka på och fråga om en rundtur?
Om dom så hade skänkt mig huset så hade jag inte velat bo här!

Men vackert är här!

Nä nu ska vi göra det bästa av situationen och fixa oss en härlig semester!
På söndag kommer mor och far. Trevlig besök av Sverigeberesta människor som förhoppningsvis har något kort innanför skjortärmen.

Men nu ska vi göra det bästa av situationen!

 

2 kommentarer

    • Vi kan väl säga så här, om Dragsö är The Ritz så är Ronneby Havscamping ett risigt motell…
      Ja det ska bli bättre än så här iaf. Men mysighetsfaktorn med att vara i husvagnen är helt borta. 🙁 Tur att vi har planerat att åka ut fler gånger i år.
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.