Optimisten inom mig

Idag är det dagen innan Valborg och jag gick utan strumpor nästan hela förra veckan så jag tänkte att nu funkar det. Men ack nej det funkade inte idag. Barbent och jeansjacka var för kallt för idag. Det är bara att erkänna – jag har blivit gammal. En sådan liten sak som vädret har aldrig stoppat mig förr. Haha

20130429-165040.jpg
Men det känns himla bra ändå. Jeansjacka, jag gillar det! Jag gillar att jag har kvar min jeansjacka. Jag minns när jag köpte den, jag minns var jag köpte den och jag minns hur jag kände mig när jag kom i min india-inspirerade outfit och min jeansjacka tillsammans med de smala, vackra och dansanta vännerna från Ballettakademin i Göteborg. Jag var tjockast i gänget men jag fick så mycket komplimanger om hur fin jag var. Haha Vilket härligt gäng anorektiker som höjde en tjockis till skyarna. Sommaren för 13 år sedan när Nina och jag gick hand i hand på Liseberg, likadana klädda för att visa att barnasinnet är det sista som lämnar oss. Haha
Tänk vilka minnen en jacka kan väcka!

20130429-165926.jpg

7 kommentarer

 1. Ja inte behöver man vara smal för att vara fin, ofta är det tvärtom och vackerheten sitter ju inte i kilona! Jag håller med om att jeansjacka är underbart och jag vill helst gå strumplös från valborg men i år… hu, vad kallt det är! Stor kram till fina dig!

  • Nä det sitter absolut inte i kilona men det kändes väldigt konstigt att få höra att jag var fin och snygg från en hel hög med perfekta tjejer som bara kunde se fel med sig själv. Jag är hellre tjock än lider av anorexia. Stackars tjejer vad de led.

   Våren är på väg och jag klarade ju mig både till jobb och hem igen även om det var lite i kyligaste laget.
   Kram

 2. Jag har tillfälligt gett upp våren: koftan är på, strumpor likaså. Håller tummarna att det kommer värme snart. Förresten: skulle gå in på Lisbeth Dahl idag vi stortorget, men hela butiken var nerpackad!! Hoppas att de inte har stängt igen… Kram

  • Nä men va säger du?! Var affären stängd? Men jag gick ju där förbi i förra veckan och då var den precis som vanligt! Det här måste jag kolla upp!

   Våren kommer, den är på väg!

   Kram

 3. Visst blir man glad över sådana komplimanger! Viktigt att komma ihåg, för oss alla, är dock att utseendet inte ligger i vikten utan i utstrålningen. Ser man ju bara när man tittar sig själv i spegeln när man har en dålig dag jämfört med en dag då man mår bra och är glad – man är två helt olika personer utseendemässigt.

  Kära vän, barbent? Herre min skapare, dit har vi många grader kvar här i Stockholm… Och idag fler än vad som är önskvärt en valborgsmässoafton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.