På mors dag

DSC_2554 DSC_2520Idag är det mors dag och givetvis tänker vi alla på våra mammor men jag tänker lite extra på alla de mammor som kämpar sig blåa. Det är de ensamstående mammorna som mina tankar går till. Idag är den dagen då tankarna går till alla de mammor som lägger sig hungrig för maten fick gå till barnen, till de mammor som går med converese mitt i vintern för pengarna gick till barnens vinterskor, till alla de mammor som mamma och pappa i ett paket, till alla de mammor som står i regnet på barnens fotbollsmatcher, till alla de mammor som vaknar mitt i natten för att hämta hem barn, till alla mammor som tvivlar på att de räcker till. Ni ensamstående mammor är mina vardagshjältar, sträck på er! Idag är det er dag! Grattis på morsdag!
DSC_2518 DSC_2546 DSC_2551

2 kommentarer

  1. Tack fina du! Jag tar verkligen och sträcker lite på mig nu, dels för att jag gjort nästan allt som står ovan (förutom Conversen, hade inte råd så det fick bli gamla gympadojjor istället) och som någon skrev här ovan också, jag har inte heller mitt barn hos mig idag… Men han grattade mig på telefon! Mina andra små änglabarn, de vakade nog lite extra över mig idag också, tror jag 🙂

    Tack igen! Hoppas du fick en storslagen Mors Dag!
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.