Som en gammal krokig tant

Igår eftermiddag lös flitens lampa hos oss. Bilen tvättades, gräset klipptes, grönsaker planterades om, plattor revs upp och växthuset blev ompysslat. Igår hade jag ett leende från öra till öra, idag är leendet lite mindre och jag går som en gammal krokig tant. Idag ska jag fortsätta pyssla om växthuset och förhoppningsvis plantera hallonen. Men först ska jag ta mig hem, hämta Vincent, beställa tapeter, ringa Telia och till dr. Hmm får nog inse att det inte blir något växthuspysslande idag, jag måste lära mig att dra ner på takten även om det är roliga saker.  

   

Var sak har sin tid, heter det. Synd bara att tiden inte räcker till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.