På rätt väg

20120418-080008.jpg

Jag känner att jag är på rätt väg! Emma talar ofta om vänlighet och jag nappade direkt. Jag är uppväxt i en familj där vänlighet har varit självskriven. Det du vill att andra ska göra mot dig ska du också gör mot dom = vänlighet.
När sedan Emma bjöd in till sitt bloggevent och lät Björn Ranelid tala om vikten av vänlighet så bestämde jag mig där och då för att kämpa för att sprida vänlighet.
Det är inte alltid lätt att trubba till en vass tunga, många gånger biter jag mig i tungan för att inte ens tänka de elakheter och missunnsamma tankarna som poppar upp. Men jag har ett knep för att hålla mig fast i min tro på vänlighet. Det finns en lite pojke som jag besöker då, en liten pojke som inte störs av min gråt utan bara puttar upp mig på stigen igen när jag trampat snett. Han har blivit en livlina för mig. Han är vänlighet för mig.

5 kommentarer

  1. Man mår bättre. När man tar sig fram på sätt som inte är på bekostnad av någon annan. Och fy vad jag skulle ha svårt att sova på kvällarna om jag spenderat dagarna på att vara så ARG och sprida elakheter och vara bitter.

    • Ja man mår inte bra av det. Jag har varit mycket arg, jag har haft en vass tunga (har fortfarande men försöker tygla den) och innan jag blev mamma var jag på god väg att bli bitter. Tack och lov har jag lyckats att förändra mig och kämpar för att aldrig någonsin gå tillbaka igen!

  2. En så liten gosse hade bara vänlighet i hela kroppen. Det fanns inte en gnutta ondska, avundsjuka, bitterhet eller annat ovänligt där. Förstår och tycker mkt om att han är den som petar in dig på rätt stig igen <3

  3. Jamen vänlighet ja, det är verkligen det viktigaste, att vara vänlig både mot sig själv och andra. Det är viktiga grejer det.

    Kram på dig!

  4. Grattis till viktnedgången! yay!!

    Och ja, Påsarna köper jag antingen på Panduro eller på Lagerhaus som också har många bra påsar i olika storlekar! 🙂 Rosepepparsalt är mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.