På svärfars bonnagår’

Jag vill bo på landet, jag vill ha djur, jag vill kunna gå ut i stallet och få den rehaben som bara djur kan ge. Framtill den drömmen går i uppfyllelse så våldgästar vi svärfar och bonusÅsa. Eller tja alltså de har ju köpt vars en häst till våra pojkar så de får ju allt skylla sig själv. Svärfar brukar dessutom säga att jag ska komma ut varje dag och ta hand om hästarna så han måste vilja ha oss där. haha

DSC_1065 DSC_1067 DSC_1069 DSC_1112 DSC_1214 DSC_1274 DSC_1276Det är bara höns som saknas hos svärfar och Åsa men det tror jag inte jag lockas lura de till att skaffa, har hört ett rykte om att Åsa avskyr höns. 

Pojkarna är så glada för att farfar och Åsa flyttade till gården eller ja mest glada är de nog för de där små söta fyrbenta havremoppederna som de fick. Nu är klockan över nio men pojkarna sover fortfarande inte för det pratats mycket från rummet och det BoboBus och Brittan som nämns. Att rida var stort!
DSC_1200 DSC_1173 DSC_1171 DSC_1150 DSC_1129DSC_1125

Vilken lycka! Att få rida och rida på sin egna häst. Jag ska nog se till att de får mocka en dag också! Haha
DSC_1245 DSC_1105 DSC_1089 DSC_1187

Att mys med häst är inte alls dumt, jag fick allt också en chans att gosa lite. Det är inte alls dumt att ha närheten till djur! Nästa steg är ha djur hemma men nä inte en häst i pojkarnas rum för det har vi redan diskuterats och vi kom fram till att det blir svårt för hästarna att gå i trappan. haha Barns logik är bäst!
DSC_1136

Tack faster Emma för att du tar dig tiden att lära barnen rida och låta de vara med så mycket när du rår om hästarna!

2 kommentarer

  1. Det är ju helt fantastiskt! Vilken farfar och Åsa 😀
    Klart som sjutton att killarna är vakna. Oj vad mycket de har att diskutera :))
    Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.