PowerWalk, choklad och nedräkning

Fru Stjernholm skicka ett sms, ska du med på promenad? Det blev en runda på över en timme. Det var härligt och precis vad jag behövde. När värken kommer är det inte stillhet som är bästa medicin utan rörelse trots att det gör ont. Vi får väl se hur natten blir och morgondagen. Jag får nog le lite imorgon och glädjas åt att hackan iaf är van vid motion och är i väldigt god form så den klarar av att hoppa utan problem. Haha  

 

  

Eftersom frun och jag var så kloka ikväll så åt jag några bitar (läs typ halva) choklad och tänkte att livet är allt bra fint när man lever det istället för att sträva efter en massa saker som rätt kost, rätt storlek på kläderna, rätt prylar i hemmet osv. Jag har bara ett liv och när dagen så kommer att lämna detta liv så ska jag då inte ångra att jag la min tid och fokus på intena istället för på det goda och glada. Jag är den jag är just för att jag är jag, med alla kg och kärlekshandtag. 

   

         

Jag älskar att vara knasig, jag älskar att titta igenom kamerabiblioteket och se såna här bilder. Jag blir glad, jag blir varm inombords. Glädjen lever kvar bra mycket längre när man vågar vara knasig!

Men nu ska jag vandra in i drömmens land där jag stämt träff med en blåögd, blond snartsjuåring som vill se mig varje natt i drömmarnas land där vi flyger tillsammans och är knasiga. 

Snart har vi nog en lite fyrbent med oss i drömmarnas land, bara – vecka och tre dagar kvar nu. WoopWoop

2 kommentarer

  1. Inatt hade jag gärna hoppat över mina drömmar! Att vakna tidig4 av sina drömmar som ger en obehagskänsla är inget kul! Spänd i hela kroppen och begynnnande huvudvärk.. Blä! Nu ska jag pigga på mig! Lite skalpmassage gör nog susen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.