Regnet det bara öser ner

Det var ju rent otroligt vad det har regnat idag, det fullständigt vräkte ner när jag skulle gå från jobbet idag. Ja det regnade så mycket att det kändes som att jag gick barfota trots att jag hade skor på mig. Men vad gör väl det när det är långhelg nu? I helgen ska jag bo i gummistövlar, keps och slappekläder. Det är så himla gött att vara på campingen där jag släpper allt det ytliga som jag gillar så mycket annars. Kontrasterna, jag gillar kontrasterna!

DSCN0333 DSCN0334 DSCN0335

Kärleken har börjat med mitt växthus, ja det är ju typ allt klart utom ramen och det var banne mig inte det enklaste att få rätt på. Nu får det vara lite så tills nästa vecka.
Tanken är att jordgubbarna, hallonen och rabarberns ska få flytta in i växthuset så vi är säkra på att vi får behålla bären själva i år. Oj vad jag ser framemot att ha ett växthus!

DSCN0350 DSCN0356 DSCN0358Sid har inte alls förstått vad regn ska vara bra för, det är ju blött och kallt! Nope nix nada, inget regn för Sid inte. Han viker inte en tum från min sida just nu, antar att han känner på sig att jag inte mår så bra.
Nu ska jag halv slumra i soffan och känna den go’a känslan att inte behöva gå upp tidigt imorgon, ingen klocka som ringer – löv it!

DSCN0344

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.