Sa ju det ju

Vilken bra dag! Underbart väder och massvis med skratt på jobb. En bra måndag, sa jag ju.

Sitter nu på tåget hem med tusen tankar i huvudet. Vissa tankar är stora och inte tillrättalagda än och andra tankar borde inte få vara i huvudet alls men ja man måste jobba bort det negativa ibland.

Imorgon tar jag steg två i en av förändringarna i år. Många steg kvar men med små steg kommer man också framåt. Det är ingen enorm förändring eller ovanlig men för mig är den efterlängtad och har länge varit svår att nå men nu har jag en älskad sambo som pressar mig kärt men bestämt. Jag vet att jag talar i gåtor men jag har inte bestämt mig än om jag vill att ni ska få peppa mig (har ju misslyckats förr) eller om jag bara en dag ska säga tadam jag fixade det. Återkommer när jag bestämt mig. Folk gör den förändringen varje dag året om så det är ju inte direkt någon applådrivare. Haha

Ikväll ska jag pussa lite extra på min fina familj då jag inser hur oerhört bra jag har det. En sambo som älskar mig, två underbara barn huliganer och ett hem som vi trivs riktigt bra i. Livet är gott när jag kommer ihåg att njuta av det jag har och inte bara sakna det jag inte har.

20120903-160902.jpg

20120903-160922.jpg
Syskonkärleken fanns där från början och finns fortfarande kvar. Mina älskade gryn!

5 kommentarer

  1. Spännande med förändringar. Ska själv göra några framöver men vet ännu inte exakt hur de kommer se ut. Livet är underbart men ibland är det svårt att njuta av vad man faktiskt har, i mitt fall ett liv rikt på kärlek ❤

  2. Härligt att din måndag blev så bra!!
    Kul med förändring, heja dig! Vad härligt du beskriver din sambo, att han “pressar dig kärt men bestämt”. Det kan man behöva ibland;)

  3. Det låter som en härlig måndag! Underbart! Det bästa med en egen blog är ju att man själv får bestämma vad man vill skriva 😉

    Ha en fin tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.