Så kom solen

 Min arbetsvecka är snart över och semester hägrar igen.

Just nu sitter jag på tåget mot jobb, solen skiner in i tågvagnen och här varmt på ett sätt som det bara kan vara i ett tåg mitt i sommaren vilket jag inte känt de andra dagarna. Jag gillar att åka tåg, jag gillar inte att pendla men det är två helt olika saker. Jag gillar att fundera på vart semesterresenärerna är på väg med sina stora och många väskor. Jag gillar att fundera på var personerna som sitter med sina datorer jobbar, vad har de för tjänst som gör att de kan jobba på tåget. Jag förundras över hur våra klädval skiljer oss alla åt, vissa har sandaler med andra har boots, några har bara ben medan andra har tjock tröja och jacka på sig. Jag gillar hur olika vi alla är! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.