Så vart det fredag igen

DSC_1279 DSC_1293Solen sken, fåglarna kvittrade och det var freeeeeedag. Ja ungefär så kände jag när jag kom, ren och skär lycka! Så fort jag kom hem så packade jag väskorna, röjde köket, gjorde mig en latte och for ut i trädgården.  Ut bland växter, jord och den härliga solen! Åh vilken dag det blev! När vi kom till husvagnen så sken fortfarande solen så min rosa solstol fick genast tjänstgöra och en kaffe i handen också, det kändes nästan som semester.
Härliga helg!

DSC_1296

Ja jag råkade visst gå inom Blomsterverkstan på vägen hem.
Stört omöjligt för mig att gå in i den affären och komma ut utan något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.