Gå, stanna, gå, stanna

Att vara ute och gå med mig är inte alltid så skoj. Jag går några meter sen stannar jag och knäpper några bilder. Maken min suckade och undrade om vi skulle gå eller stå still. Jag har nog snart fotograferat varenda liten sak som finns här på Landön men det är lika ljuvligt varje år.
DSC_1304 DSC_1305 DSC_1317

I hamnen såg vi en stor fisk, det hade blivit en middag om jag hade haft spö’t med mig sa Kärleken. Jag var mest fascinerad av att en sån stor fisk var så långt inne i hamnen.
DSC_1314 DSC_1366 DSC_1372

Svanar är här verkligen gott om på Landön. Det såg ut som i Pildammsparken i Malmö fast med svanar istället för ankor. Galet! Tror aldrig jag har sett så många svanar på ett och samma ställe förr.
DSC_1337 DSC_1348 DSC_1361

Både vitsippa, gulsippa (fick höra att det kan vara en svalört och inte en gulsippa) och blåsippa finns här. Det tycker jag är kul för gulsippa har jag bara sett en gång tidigare i mitt liv, eller iaf vad jag vet.
DSC_1340

Nu har dagen snart gått och morgondagen bär med sig en utflykt en först blir det lite grillat och en trevlig kväll i ett småkyligt förtält.
Ljuva lördag!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.