Semesterkänsla

Igår jobbade Kärleken så vi körde inte till husvagnen förrän efter 12. När vi kom till husvagnen så sken solen och det var nästan sommarvarmt. Vi fikade lite och sen skulle Kärleken och jag dricka kaffe i solen, det gick sådär bra för mig. Jag njöt så mycket av solen och tillvaron att jag somnade i solstolen. Så härligt!
Vi åt middag i förtältet, satt länge kvar och snackade med syster och svåger. Ni vet exakt en sån där kväll som man brukar ha på sommaren och på semestern. Det var så skönt och avkopplande. Härligt!

20140518-092550.jpg

20140518-092652.jpg

20140518-092720.jpg
Ser ni den lilla ljuspricken i horisonten? Jag tror syster sa att det är Nymölla fyr och att det typ är aslångt bort så av det förstod vi att det var en jätteklar kväll eller ja alltså jag förstod det när syster sa det. Jag har ju ingen aning om hur långt fyrar kan synas och jag har dålig koll på var Nymölla är men säger syster det så är det väl så, hon har ju trots allt haft Landön som hem i 19 år.
Idag är det inte lika härligt väder men det är varmt nog för shorts och frukost i förtältet och det är inte fy skam

20140518-093629.jpg

2 kommentarer

  1. Nja… Nymölla ligger inåt land ca 1 mil härifrån (till vänster utanför fotona) 😉
    Jag lurade dock på om det kunde vara Hanö fyr. Googlade när vi stod där och fick till svar att den kan ses på 45 mils avstånd. Måste ta reda på vad vi såg… ett ufo kanske? 😛
    Tack för en häääärlig kväll… även om dina söners far plågade mig så jag grät 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.