Semestermåndag

Jag försöker tänka att det har varit en bra måndag men jag hade ett jobbmöte imorse (trots att jag har semester så ville jag vara med) och det var inte alls kul. Vill inte byta chef!

Solen har inte skinit lika ljuvligt som i helgen. Och Affe vaknade med huvudvärk så han fick vara hemma från skolan.
Jag fick dock en skön cykeltur till affären. Så skönt att kunna cykla till affären. Tack Becks för att du inte hämtat din cykel ännu. Funderar på om cykeln ska få stanna för alltid. Hehe

Dessutom så har jag läst ut min bok. Som alltid (inte när jag läste Där kräftorna sjunger för det var bara lättnad när den äntligen var över) så är det bitterljuvt när en bok tar slut. Men det där med att hitta en ny bok att läsa är lite svårare. Alla mina böcker står dessutom i en fruktansvärd röra i bokhyllan så jag fick leta lite. Velade lite men till slut fastnade jag för Normala Människor av Sally Rooney. Har du läst den?

Nu ska jag slita mig från balkongen och laga middag. Här blir det stuvade makaroner och falukorv. Vad blir det till middag hos dig idag?

4 kommentarer

  1. Solen lös hela förmiddagen, men vid 18 tiden kom regnet. Hade hoppats på mer sol då jag är ledig väldigt mycket den här veckan.

  2. Härligt med en ledig dag! Jag tyckte mest också det var skönt när jag var klar med Där kräftorna sjunger. Det var ingen bok för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.