Sista natten i husvagnen

20110717-232728.jpg

Det är sista natten i husvagnen, iaf för ett tag. Vicce sover som en stock, somnade utan problem i mitt knä. *mys*
Varför vänjer sig alltid barn precis när man ska åka hem? I går vågade Vicce springa själv till lekplatsen och han hade jätteskoj med dom stora grabbarna.
Affe somnade också direkt i kväll. Han sover i en spjälsäng hos fina systeryster. Där har han det gott men jag saknar honom. <3 Min lille Skrutt. Moster/fadder mår gott av att få ha ett litet snarkande barn hos sig. Om han vaknar inatt? Ingen fara systeryster har låst fast maken i sängen så hon är ändå vaken mest hela natten. *s* Nu ska jag krypa ner i sängen och somna till ljudet av regnet som faller på husvagnen. *mys*

2 kommentarer

  1. Den ungen sov ju natten genom! <3 Inte ett pip, inte ett snus, inte ett snark från honom på hela natten – hörde Fjärilen fler ggr… Undrar om han gillade att sova i en spjälsäng, ensam i ett skönt rum igen? 😉 Skulle tro det! Min klimp får mer än gärna sova här igen, kanske rent av att storebror vågar det också? Jag menar när han lämnat fasen "komma med min mamma".

    • Tror han njöt i fulla drag. 🙂
      Pojkarna får gärna sova över hos er men jag håller med dig om att dom nog ska komma ur fasen “komma med min mamma”. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.