Sista veckans andra dag

20120821-075605.jpg

Idag gick jag upp med Kärleken. Fy vad tidigt det var att gå upp klockan 6! Hur ska jag orka nästa vecka då jag vi måste gå hemifrån klockan 6?! Stackars barn som dras upp så tidigt. Varje tidig morgon avskyr jag att jobba i Malmö. Nåja det är ju några dagar kvar innan jag måste dra upp dom 5.30.

Igår slogs jag av hur stor Vincent har blivit och att de bara är två år innan han börjar i 6-års verksamheten. Idag slås jag av hur stor Alfred har blivit. Han har inte tid att vänta med att utvecklas. Han vill mer och han vill mer nu. Älskade unge låt tiden ha sin gång! Den går fort nog ändå!

Bebisdagarna är förbi och jag har två pigga, busiga och levnadsglada små pojkar, det tänker jag njuta av tills småbarnsdagarna är förbi och livet går in i nästa skede.

Älskade barn!

3 kommentarer

  1. Gulliga bilder ju! Det är inte lätt att gå upp tidigt efter lång ledighet, det är det icke, men det går! Älskar kokboken du visade innan. Särskilt att salladen “begjutes med…” Underbart. Klem

  2. Fina fina bilder. Man kan lätt bli förskräckt när man ser hur fort det går. Tills man upptäcker att varje tid har sin speciella tjusning. Jag tycker att det är bra hela tiden, men att det blir bättre och bättre att vara mamma 🙂

    Kramar

  3. Ville bara slänga in en kram o säga gu vad jag längtar att få ses igen. Vi har så mkt att prata om :O) Tycker om dig finaste Emma!

    Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.