Sköna maj välkommen

Så var det jobbdag igen. Familjen sov gott när jag gick upp men plötsligt vaknade hela familjen och vi fick en mysig frukost tillsammans.

Pojkarna var hos fina Ina igår och vad har hänt med mina små pojkar? Oj så stora dom blev i sina sommarfrisyrer. Älskade barn.

20120501-080243.jpg

20120501-080248.jpg

Lite altanpyssel, med betoning på lite, blev det igår också. Det var inte jag som pysslade utan älsklingen. herr & fru Stjernholm kickade ut Jamie Oliver från sin vinterförvaring så nu är han hemma igen. Åh vad Jamie har varit saknad! Tack för hjälpen kära vänner!

20120501-080654.jpg

Min pojkar saknade mig så mycket igår att de beslutade sig för att köra in och lämna mig idag. Inte fel med privatchaufför. Härligt att få lite extra tid med mina älsklingar.

20120501-080928.jpg

Ha en härlig dag och ta hand om varandra!

4 kommentarer

  1. Imponerande att ni har öppet idag – en söndag. Sedan en eloge till dig/er – ni är alltid supertrevliga när man ringer och ger god hjälp!

    • Tack! Vi har haft öppet hela helgen och igår, idag och imorgon är det öppet till midnatt. Tack och lov jobbar jag inte till midnatt idag men imorgon.
      Rätt kul faktiskt att jobba sådana här dagar men ibland blir man mörkrädd för kundernas logik. Så då informerar jag ihjäl dom. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.