Valborg

20120430-201302.jpg

Kommer ni ihåg vad ni gjorde på Valborg när ni var odrägliga tonåringar? Jag minns bara en Valborg, alla andra har liksom bara försvunnit ur minnet. Det var en kall Valborg men jag, Johanna, Daniel, Rickard och Adam hade fått för oss för att vi skulle campa vid Dagstorpssjön utanför Höör. Rickard och Adam hämtade mig och rara lilla farfar blev jättearg. Skulle hans lilla tös ge sig ut på övernattning med två killar? Nä nä nä han var icke nöjd och under den korta tid det tog för oss att ta oss från farfar hem till mina föräldrar i Maglasäte (max 10 min) hann farfar ringa mycket upprörd till sin mellersta son och förhöra honom om vad han visste om pojkarna som lilla jag skulle ut med.
Som Rickard och Adam skrattade när dom fick höra det. Ja det gjorde vi ju alla och farfar fick en plats i allas hjärtan. En stapplig gubbe med käpp försökte försvara sin sondotters ära. Hur sött som helst.
Mycket mer minns jag inte av den Valborgen mer än att det var svinkallt att sov i Rickards vindskydd som han fixade ihop med fars gamla presenningar som luktade bondgård aka gödsel. *s*

Ikväll verkar tonåringarna ha skoj både i Lund och Eslöv. Jag hoppas dom skaffar sig roliga minnen som dom kan skratta gott åt i många år efter!

Trevlig Valborg på er!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.