Skrotat runt

Idag har vi gjort precis ingeting mer än skrotat runt här hemma i våra myskläder. Jo lite har vi gjort för vi har myst med fina Viktoria och hennes fina pojkar. En härlig dag, inga måsten, inga krav utan bara tagit dagen som den kommit. Sådana dagar borde man vara bättre på att ta.

Igår hade jag och Viktoria Me&I-party i det Stjernholmska hemmet. Det var kaotiskt men trevligt. Det kaotiska stod de tre huliganerna för (Vincent, Filip & Wilma). Tur att dom är så söta så dom kommer undan med en hel del av det. 😉

Helgen var tänkt att bli en hemma-helg och det blir det väl men inte riktigt som vi hade tänkt. Ante ska ju jobba. Om Kenneth säger hoppa så frågar Ante – “hur högt”. *morrar* Nä riktigt så är det inte men ibland känns det så. Men men han är ju hemma igen efter kl 12. På söndag kommer svärfar och betar av sin lista. 🙂 Det ska bli skönt att få en del (av alla tusen) saker i ordning här hemma.

Nu ska jag se slutet på “Allt flyter”. Udda film men bra för att vara svensk film, jag är ingen fantast att svenska filmer om det inte är kriminalare.

Go’ natt gott folk!

1 kommentar

  1. Huliganerna var väl inte så farliga! Inte värre än andra barn som trivs ihop! Jag tyckte det var mysigt! Tack än en gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.