Snön som föll

Igår föll snön och när jag gick för att släcka ner huset så var det alldeles vitt ute. Jag hade redan hoppat i min pyjamas men funderade starkt på att gå ut i snön för att fotografera. Fast det var kallt, för kallt.
DSC_1608 DSC_1612
DSC_1614 DSC_1616

Så jag gjorde vad jag kunde genom fönstret. Det gick ju det med för jag fick ju med att det var snö! WooHoo!

4 kommentarer

 1. Men jösses vad mycket snö ni har fått då! Vi har också fått en 10-15 cm, men det där ser ju ut som betydligt mycket mer! 🙂 Jättefint!

  • Ja först hade vi ingen snö och sen fick vi plöstligt så mkt att vi (Kärleken) var tvungen att skotta. Tror att det kanske föll 10-20 cm fast det blåser så det kanske är så att det bara är drivor jag ser. Haha

 2. Vackra bilder! Förstår att du inte gick ut och vadade i snön 🙂
  Vi har inte så mycket snö i södra Finland, men vi har haft över en vecka med minus femton grader i stället… brrrr!

  • Tack! Nja i pyjamasen hade det varit lite väl kallt.

   Men ni har ju riktig kyla iaf. Här i Skåne är det sådan där rå kyla som det bara kan vara här nere. Kyla kryper igenom ALLA kläder även om du har 4 lager.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.