När jag bryter ihop

Jag fick två länkar av en kollega. Han ville lätta upp dagen, det är ju trots allt freda och då behöver man skratta. Om jag skrattad? Så tårarna flöt och skrattet inte gick att hålla inne. Jag har sett de tidigare men de är fortfarande lika roliga.

Detta skrattar jag gott åt idag. Vad skrattar du åt idag?

10 kommentarer

  1. Idag har jag skrattat åt en nyvaknad (ur narkos) dotter som var helt yr i mössan och skulle krama ALLA! Läkare, syrror ja hade det kommit en vaktmästare hade han nog också fått en.. Sånt är jag inte bortskämd med nu tyvärr, det kunde gott stannat kvar! Lite av det iallafall! Men det gjorde min (och många andras) dag ♥♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.