Sova ÄR nödvändigt

Igår hade jag min lediga dag och den sov både jag och barnen bort. Det blir ju lätt så när man inte sovit under natten. Inte ens när barnen var bebisar sov jag så lite som jag gjorde mellan söndagen och måndagen. Var jag sjuk? Var barnen sjuka? Hade det hänt något? Nej då inte alls. Vi hade bara en treåring som klockan ett fick för sig att nu var det dags för att säga Go’morron!. Klockan fem fick jag honom till att iaf gå in i sin säng. Klockan sex, när det var dags för Kärleken att stiga upp, sov Marodören. Ja det hade väl inte varit hela världen om han bara hade legat hos oss men han var alltså vaken och busade under hela natten. Klockan fem när han äntligen gick in till sin säng ja då kom ju förstås den andra Huliganen, han hade blivit väckt av lillebrors stim och stoj.

20131015-064723.jpg
Utöver att jag då missade flera timmar under natten så är jag också vanligt höst-avgrundstrött. Det känns som att jag aldrig kan få nog med sömn, jag är aldrig pigg. Lagom till att barnen har gått och lagt sig för kvällen så får jag lite energi. Igår fick jag för mig att jag skulle se till att göra lunch för några dagar så då slängde jag ihop två pajer. Så här i efterhand kan man ju konstatera att det hade varit bättre att jag gick och la mig, lunch kan man ju faktiskt köpa ganska enkelt.

20131015-065433.jpg Recept kommer på receptsidan så fort jag kan.
Ikväll, ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt. Jag ska bara…

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.