I min hörna

För er som varit här ett tag nu så vet ni att jag tiggde till mig ett skrivbord av systeryster i våras, att jag tvingade Kärleken att måla det så jag kunde slipa till det, att jag gjorde en datorhörna i sovrummet fast jag inte gillar att ha datorer i sovrummet. Ja och på den vägen har det varit ett tag nu, datorn har stått i sovrummet och inte blivit använd. Kärlekens skrivbord har stått här nere och tagit stor plats och varit överfyllt med papper och allt annat man kan tänkas lägga på ett skrivbord. Vi fick helt enkelt nog. I det rum där man är allra mest ska man ha det så fint som möjligt. Nu har vi tyvärr inte tillräckligt med rum för att vi ska kunna ha ett kontor/pysselrum (ja det är en dröm att ha ett större hus) så vi måste möblera med datorn. Kärlekens stora skrivbord fick åka upp i sovrummet och det blev faktiskt helt okej och mitt lilla skrivbord fick flytta ner. Så nu har jag en egen liten blogghörna. Det känns mysigt att sitta här, mysigt att ha ett skrivbord som är mitt, ett skrivbord som jag kan ha lullull och tidningar bäst jag vill för här är det jag som sitter (jaja ibland sitter Kärleken här också).

DSC_9314Tidningar som ligger på skrivbordet ska gås igenom, inspirationsbilder ska klippas ut och sättas upp på väggen ovanför elementet.
Elementet är inte så snyggt men det hindrar mig att frysa om tårna när jag sitter i min lilla blogghörna.

Ljus, jag måste ha bättre ljus för den ljusslinga som sitter där nu är inte optimal för att redigera foto i…

DSC_9323

Jag tycker det är väldigt mysigt att kunna sätta mig här, tända några ljus, dricka en latte och hälsa på hos er.
Man ska ha det mysigt runt sig!

DSC_9328Dessutom så kan jag titta ut i hallen när jag sitter i min blogghörna och då tittar jag på den här lille figuren.
Min lille Buddha som har kommit att bli en väldigt viktig detalj i mitt hem.
Buddha påminner mig att allt är inget och inget är allt.
Universum är ett.
Buddha påminner mig även om att det jag sänder ut är det jag får tillbaka.
Ja min lille Buddha har blivit mig kär.
Jag skulle velat ha en Jesus här också men jag tycker att Buddha är betydligt mer harmonisk än Jesus som hänger på ett kors…
Jag skulle velat ha en Jesus som ser ut som statyn som står i Buenos Aires, dock inte lika stor. Haha
Ja jag trivs bra här i min lilla blogghörna under trappan.

 

6 kommentarer

  1. Du är väl för go… “Jag skulle velat ha en Jesus som ser ut som statyn som står i Buenos Aires, dock inte lika stor” 🙂 Men jag håller med. Den är fin! Det finns ju jättefina änglar och madonnor som utstrålar aningen mer harmoni än Jesus på korset gör. En tanke bara 🙂

    Ha en fin dag och din lilla blogghörna är superfin! Kram

  2. Fel, fel feeeeel, du tiggde bordet av din svåger! Jag hade andra planer för bordet… 😛
    Måste ta mig till Hanaskog och leta rätt på en ersättare 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.