Ta det till er!

Igår hade Anna en bild på sin FB. Den var så klok att jag bara var tvungen att stjäla den och dela med den till er. För vad är väl mer viktigt än att ta hand om sig själv?

20130111-065719.jpg

Jag försöker att varje kväll innan jag somnar att läsa kloka K’s. Nu har jag inte gjort det på några dagar så det blev lite mer att läsa och som vanligt finner jag den ron och det lugn jag söker. Att slå av på takten och se världen, att inte tvinga fram ett inre lugn utan att verkligen vila.

Och hos fina Tess hittar jag fler kloka ord och hjälp till att fortsätta på den väg jag vandrar. Jag skapar mitt eget öde då mina handlingar speglar vad som kommer till mig. Jag känner mig verkligen bekväm i det här sättet att arbeta, leva, vara. Det du sänder ut är det du får

1 kommentar

  1. Detta läste jag på lördags kvällen, och min första tanke var – synd att jag inte läste det tidigare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.