Ett jobbigt samtal

20130110-190619.jpg

Nu ikväll ringde Vincent till sin mamma, han ville berätta om sin dag på förskolan. Jättesött att han ville berätta för mamma och att han ringde. Men ack vad ont det gör i mammahjärtat. En 4-åring ska inte behöva ringa till sin mamma för att berätta, mamman ska vara där hemma på kvällen. Om man inte får umgås med sitt på hela dagen så känns det extra mycket att inte ens få pussa godnatt. Jag träffar inte mina barn längre och det gör ont. Jag kan inte ha det så här längre! Mina fina pojkar. Tack och lov har jag världens bästa chef som nu undersöker om hon kan underlätta för mig. Man vet att man har en bra chef när chefen kommer med förslag som är bättre för mig än verksamheten. Vi får väl se om vad hon hittar för någon lösning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.