Tååååårta

Jodå tårta blev det! God blev den också och bus enkelt. En liten grej som jag gjorde som jag inte borde gjort var att jag delade KitKat:en till enkla stavar, jag skulle bara delat de på hälften så de satt ihop två och två. Men men

20120819-193153.jpg

20120819-193201.jpg

20120819-193212.jpg

Om ni tänkte er prova på detta så är det nästan så att jag rekommenderar er att köpa bottnar. Inte för att det är godare, inte för att det är svårt att baka utan för att köpebottnar är enklare att skära i när tårtan ska delas. Jag får alltid en hårdare kant än den som finns på köpebottnarna.

Jag fyllde tårtan med en blandning av vispad grädde och snabbmarsan. Lite grädde sparade jag och bredde ovan på tårtan för att Neverstop:en och KitKat:en skulle stanna på plats.

Gott gott!

8 kommentarer

 1. Jag friserar kanten på botten innan jag delar så jag blir av med det hårda 😉 Eller så åker den en vända i frysen för då är den också lättare att dela på…

  • När ni serverar den?
   Att dela den till två bottnar är enkelt men att skära en tårtbit av den färdiga tårtan är värre.

   • Nä, jag menar när man delar den i 3 delar.. Sedan brukar jag inte ha några problem.. Vad gör du för botten då? Låter knepigt med så hård yta på tårtan..

    • Idag tog jag en ur Sju Sorters Kakor för den jag brukar göra blir så hög och här är det viktigt att den inte är högre än KitKat:en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.