Sista veckans första dag

20120820-125520.jpg

Så var den här. Sista semesterveckan.
Denna veckan är det storstädning som gäller. Jag gillar att städa när jag har tid att städa på riktigt, ni vet så där så man knäskurar golven. Vad jag däremot inte gillar är att komma hem till ett stökigt och skitigt hem därav storstädningen innan jobbet börjar igen.

Även om det är varmt idag och solen skiner så känns det att sommaren är inne på sina sista andetag. Inte så att det är dags att lägga tunna sommarklänningar på hyllan än men något i luften och naturen är förändrat. Jag älskar årstider så jag sörjer inte att vi är på väg in i en ny men tiden rinner iväg för mig. Nu är det tunna sommarklänningar och om ett litet tag är det dunjacka och kängor som kläs på medan julsånger nynnas. När jag känner tiden rinna iväg så snabbt känner jag mig gammal. Förr bekom det mig aldrig att tiden rann iväg men nu när jag har barn sörjer jag att ett år går så snabbt. Om bara två år börjar Vincent i skolan (6-års verksamheten). Skolan? Var tog min bebis vägen?

Nä nu ska jag inte springa iväg ännu mer med tiden. Nu ska jag njuta av denna dagen och möjligheten att få städa ordentligt.

Carpe Diem heter det ju fast jag gillar Crea Diem bättre! Nu skapar jag en dag med lugn, ro och god doft!

1 kommentar

  1. Helt rätt skapa dig en härlig dag och njut av den! Njut också av din sista vecka.
    När sonen var liten sa många till mig att njuta av småbarns tiden för den går så fort, där och då höll jag inte med dem. Tyckte nog att dagarna gick i samma takt som alltid, men riktigt så var det inte. Jag blinkade till och imorgon börjar sonen i 6:an!! Han blir tonåring nästa gång och ska få betyg i år.
    Så njut, njut, njut av dina godingar, snart har de flickvän och tycker att mamma “fattar ingenting”;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.