Tömd på energi

20120521-193005.jpg

Jag tror att vi alla tre är lika tömda på energi. Affe somnade på vägen hem, Vicce protesterade inte mot att gå till sängs och jag längtar efter att få sjunka ner i soffan. Värmen är underbar men ack så tröttande. Tänk nu om jag hade haft en hammock då hade jag kunnat ligga i den och bara njuta. Ahhhh

På vägen hem ville Vicce plocka blommor men jag är lite trött på att det alltid måste vara maskrosor så idag tjuvade vi till oss lite syréner på vägen hem. Vicce gillade syrénerna, han skulle hålla, lukta, klappa, smaka och sen kasta dom. *s* Älskade plutt

Huset doftar ljuvligt av sommar nu och syrénerna gör sig väldigt bra i litersmåttet jag köpte på Ellis Corner

20120521-192959.jpg

8 kommentarer

  1. Är så lyckligt lottad så grannen har en Syrén utanför vårt sovrumsfönster och sedan till sommaren kommer Schersminen med sin ljuvliga doft!

    • *s* Jag har för grannens hänger in på vår altan men den har av någon anledning inte öppnat sina knoppar än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.