Torsdag

Jag förstår inte vad torsdagar ska vara bra för. Torsdagar är de längsta dagarna, de tyngsta dagarna, de tröttaste dagarna, jag gillar inte torsdagar.
Ibland funderar jag på hur många sådana här saker som hänger kvar sen gymnasiet. När tisdagen är gången så säger jag att det snart är helg och veckan känns kort. Vi hade gympa på tisdagar när jag gick i gymnasiet och som ni vet är jag inte den som gillar att springa, vi sprang ofta. Så när tisdagen var över så var det easy days resten av veckan. Men så kom torsdagen med trippellektion i psykologi. Vem i hela friden lägger en trippellektion i psykologi på en eftermiddag? Tungt ämne när man är trött är inte så klokt. Därför tror jag att tycker torsdagar är långa och tråkiga dagar som aldrig tar slut. Lite kul hade det varit om någon av mina gamla klasskompisar hade rättat mig och sagt att vi inte alls hade psykologi på torsdagar för då faller hela min tes och jag blir bara en gnälltant som inte gillar torsdagar. Haha
Men nu kör vi torsdag så det kan bli fredag! Fast först en latte – min räddning! Vet ni om att det är Kärleken som gör en latte till mig varje morgon? Jag har det bra!

20130110-070108.jpgBilden är lånad från FB.

4 kommentarer

  1. Och jag tycker torsdagar är bästa dagen!!! Wohooo… sååå mycket förväntan i kroppen om att ledigheten snart är här! Yes! Jag blir alltid så förvånad över hur fort torsdagarna kommer. Det är liksom måndag och sen torsdag.. tisdag och onsdag har försvunnit nånstans där emellan! 🙂 Hoppas du får en finfin dag. Snart är det heeeelg! Kramis

    • Ja men det håller jag med om att torsdagen kommer snabbt det är bara det att dagen inte är snabb.
      Hoppas du också får en fin dag!
      Kram

  2. Tänk jag tycker precis likadant, fast om tisdagar. Och det var den dagen på gymnasiet som började 07:30 och slutade kl 17. Så det är nog dessa trauman som sitter kvar :). Har aldrig tänkt i de banorna medvetet men nu när du säger det (och jag bevisligen kommer ihåg det) så har det kanske legat och gnagt i alla år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.