Trygga barn trotsar eller vem kan skrika högst

Älskade lilla barn, du har växt från en liten ärta i min magen till ett barn som är en individ som är stark och stolt. Du älskar färg och är stolt över din lila mössa. Du tycker om Tingeling och Hulken. Du använder potatismos som dippa till dina pommes och du älskar ost.
Du är lik både din pappa och din mamma med vilja av stål. Du är söt som socker och har många pussar att ge.
Vad som än händer, vad som än sker så kommer jag alltid älska dig. Du ler stort när jag säger det och jag förstår nu att du måste testa så att jag verkligen står vid mina ord, jag förstår det. Och jag kommer alltid älska dig även när du ligger på Ica’s golv och skriker, även när du kastar dina skor, även när du slår din bror, även när du får mig att skrika högt av frustration. Jag kommer aldrig sluta älska dig men nu är jag tacksam för att du sover.

IMG_6414.JPG

IMG_6392.JPG

IMG_5234.JPG

IMG_4407.JPG

IMG_3436.JPG

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.