Upp till axlarna

Plötsligt inser jag att jag har står med jobb upp till axlarna. Det är fullt ös och jag gillar det. Det är inte bra för mig men jag gillar när jag är så uppe i det jag gör att jag inte märker att dagen går. På jobbet har jag fått hoppa in och hjälpa till på en arbetsuppgift som jag inte har gjort på 8 år. Hur kul som helst och undan går det. Jag gillar när jag kan se att ärendena försvinner och högarna blir mindre att se resultatet direkt. Det är bara det att när jag har fullt upp på jobb så finns det bara två alternativ här hemma, fortsätta i samma takt eller halvdö i soffan. Ikväll har jag gjort det första, hållit ångan uppe. Tvätt har hamnat där den ska, sopor har kastats och jag hann t.o.m. att mysa rejält med barnen innan de somnade, härlig dag! Fast nu är jag helt slut. Tror det blir sängen nu.

Sängen med en viss längtan efter jul.

 

Ja jösses vad jag längtar efter julen nu! Jag har t.om. sjungit julsånger med barnen ikväll. Jag lägger grunden för deras totala julberoende. Åhhh vad jag längtar!

1 kommentar

  1. Här är en till som gillar att ha många järn i elden. Inte så bra för långa perioder känner jag.
    I morse kändes julen lite nära ändå. Vinterns första flingor föll. Övergick visserligen till regn sen men vinter och jul knackar dörren 😉
    Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.